Obavijest ravnatelja, roditeljima i učenicima!


20.5.2020.

Dragi učenici, cijenjeni roditelji!

Nadam se da ste, prije svega, svi dobro i da se pridržavate uputa o sigurnosti, da se što manje krećete po gradu te da pazite na sebe i svoje bližnje.

Materijali će se i na dalje objavljivati svaki dan za one predmete koje taj dan imate po rasporedu, ili onako kako ste se dogovorili sa svojim nastavnicima.

Važno je da nekoliko puta dnevno provjerite što je postavljeno od materijala te da ste aktivni i odrađujete zadatke koje vam nastavnici zadaju.

Nastavnici i razrednici prate vašu dnevnu aktivnost.

Ukoliko imate poteškoće ili nedoumica vezanih za bilo što, molim vas da se mailom javite razredniku/ci, koji će vam pomoći u rješenju eventualnih problema.

Za izdavanje potvrda o učeničkom statusu, duplikata svjedodžbi, usluge ovjere ili provjere vjerodostojnosti svjedodžbi javite se mailom našoj gospođi Magdi na mail magda.reskovic@skole.hr

Za svu didaktičku i stručnu pedagošku podršku na raspolaganju vam je pedagoginja na mailu: zvjezdana.bezlaj@skole.hr, te knjižničarka: khadrovi@gmail.com

Važno je da ste svakodnevno u komunikaciji sa svojim razrednicima koji će vam prenijeti najnovije vijesti i koji će vas uputiti ako imate neke specifične potrebe.

Također je važno da pratite upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i obavijesti na školskoj mrežnoj stranici i u svom virtualnom razredu.

Budite aktivni i odgovorni te čuvajte sebe i druge.

20.5.2020.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834