Sportska stranica

STREETBALL TURNIR


Po prvi puta u našoj školi odigran je turnir u streetball-u (ulična košarka).

U turniru je sudjelovalo 14 ekipa. Zahvaljujući lijepom vremenu, na vanjskim košarkaškim terenima škole odigrane su 34 utakmice.  Treće mjesto osvojili su učenici 2. a razreda, pobijedivši učenike 4. a razreda. U utakmici za prvo mjesto snage su odmjerile ekipe učenika 3.…

18.10.2021.

SVJETSKI DAN SRCA


29. rujna 2021. u sklopu nastave tjelesne i zdravstvene kulture, obilježili smo Svjetski dan srca. Ovogodišnja kampanja za cilj je imala povezati se srcima. Povezati znači voditi brigu o zdravlju srca, odabrati zdrave životne navike kao što su vježbati, zdravo se hraniti, brinuti o zdravlju svojih bližnjih.

Uz edukativne sadržaje, dobru glazbu i koreografije pod…

6.10.2021.

HUMANITARNI ODBOJKAŠKI TURNIR


Ova godina „kočila“ nas je u brojnim školskim aktivnostima, ali usprkos pandemiji Covid 19 uspjeli smo realizirati neke od njih. Jedna je i Humanitarni odbojkaški turnir koji smo proveli u sklopu humanitarne akcije „Srce kao kuća“. Donirana novčana sredstva koja su prikupljena turnirom, pridodana su sredstvima akcije. U turniru su sudjelovale 24 ekipe. Maksimalno poštujući…

14.6.2021.

Rekordan broj skijaša na Mariborskom Pohorju!


Vikend je prošao u znaku aktivnog odmora. Čak 69-ero učenika i 4-ero profesora u pratnji odlučilo ga je iskoristiti za skijanje na Mariborskom Pohorju. Dva prekrasna sunčana dana prošla su u trenu, a mi se već bacamo na planiranje za slijedeću skijašku avanturu.
A do tada, sportski pozdrav!

Fotogalerija.

Aktiv TZK…

23.5.2020.

HUMANITARNI ODBOJKAŠKI TURNIR


Da se i kroz sportsko natjecanje može humanitarno djelovati, pokazalo nam je dvjestotinjak učenika u 24 ekipe na ovogodišnjem Humanitarnom odbojkaškom turniru. Ostvareni prihod od turnira zajedno s prikupljenim sredstvima Humanitarnog božićnog sajma, doniran je udruzi "Veliko srce malom srcu".

Kroz odigranih 28 utakmica dobili smo ovogodišnjeg pobjednika, ekipu 3. D razreda. Čestitamo pobjednicima i…

23.5.2020.