2020./2021.

Plasman na Državno natjecanje iz engleskog jezika!


S ponosom javljamo da su se naši učenici Marko Pećina (2.f), Lana Zekušić (4.f) te Danijel Smolčić (4.e) plasirali na Državno natjecanje iz engleskog jezika. Čestitamo učenicima i mentoricama, profesoricama Đaković i Vrbanac Užarević!

19.4.2021.

Državno natjecanje u poznavanju latinskoga jezika


Na Državno su  natjecanje u poznavanju latinskoga jezika pozvani  Iva Caktaš (2. F) i Niko Mađerić (2. D), čija je mentorica prof. Hrvojka Vlahović Zokić. Natjecanje će se održati 22. travnja. Čestitamo Ivi i Niki, zahvaljujemo im na trudu te im, naravno, želimo sreću. Fortes fortuna iuvat!

19.4.2021.

Državno natjecanje iz kemije


Naša maturantica Marta Raos (4.D) pozvana je na Državno natjecanje iz kemije. Čestitamo Marti na odličnom rezultatu i želimo joj puno uspjeha!

29.3.2021.

Županijsko natjecanje u poznavanju latinskoga jezika


Na županijsku su razinu natjecanja u poznavanju latinskoga jezika  (22. ožujka)  pozvani Iva Caktaš (II. F) te Luka Kožulj i Niko Mađerić (II. D). Iva je osvojila drugo mjesto, Niko peto, a Luka deseto. Svima im zahvaljuje i čestita njihova profesorica, Hrvojka Vlahović Zokić. Fortes fortuna iuvat!

26.3.2021.

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika


U srijedu, 24. ožujka, održano je Županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Iz naše škole plasiralo se sedmero učenika, dvojica iz drugog razreda te petero učenika iz četvrtog razreda. 
Marko Pećina iz našeg 2.f razreda (mentorica Mia Vrbanac Užarević) osvojio je prvo mjesto, a odličan plasman ostvarila je Lana Zekušić iz 4.f razreda osvojivši treće mjesto,…

26.3.2021.

Uspjeh na LiDraNu


Naši su učenici i ove godine bili iznimno uspješni na LiDraNu! Za državnu smotru predloženi su Vida Terze iz 4.e, Korina Rubinić iz 4.f i naš školski časopis DOPING pod uredništvom Ivane Marković, Andree Šimić i Stele Tonner iz 3.e.
Velike čestitke svima koji su prošli dalje, ali i svim našim novinarima, piscima i ilustratoricama.…

19.3.2021.

Državno natjecanje iz filozofije


Naša maturantica Jana Kic (4.b) pozvana je na Državno natjecanje iz filozofije. Čestitamo Jani i želimo joj puno uspjeha!

17.3.2021.

Prvo mjesto na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika


Dragi učenici,

s veseljem objavljujemo da imamo pobjednicu županijskog natjecanja iz talijanskog jezika na listi B - Palu Bokić Liko', učenicu 4e razreda.

Pali čestitamo od srca i želimo joj odličan uspjeh na državnom natjecanju.
Snježana Buić

17.3.2021.