Ako imaš 'SRCE KAO KUĆA' ovo je pravi tekst za tebe...


4.2.2021.

Dragi naši, sigurno ste načuli nešto o velikoj akciji za Sisačko-moslavačku županiju, a mi vam moramo  potvrditi da su šuškanja istinita 😊

Od sljedećeg tjedna kreće projekt pod nazivom 'SRCE KAO KUĆA' kojemu je cilj sakupiti dovoljno financijskih sredstava za kupnju montažne kuće jednoj obitelji s potresom nastradalog područja. O detaljima akcije detaljno ćemo vas  izvještavati putem naše web stranice te kanala društvenih mreža Udruge DRUGAčiji na Instagramu i Facebooku. Projekt će trajati otprilike 3 mjeseca, a neke od aktivnosti u kojima ćete vi, vaša obitelj i prijatelji moći sudjelovati su: online aukcija, sportski turniri, debatni turniri, pub kvizovi, proljetni sajam, zajednički treninzi na otvorenom, koncerti, predstave itd.

Prva aktivnost za koju trebamo vašu pomoć izrada je loga akcije; logo treba biti jednostavan, u najviše dvije boje jer ga planiramo ( kao i na svakom našem Božićnom sajmu ) otisnuti na majice i platnene vrećice. Svoje prijedloge možete slati na adresu zg.drugaciji@gmail.com ili, kada i ako  se vratimo u školske klupe, donijeti u kabinet TZK prof. Radojičić. Natječaj traje do 12.2.2021. (petak).

Uskoro stižemo s novim aktivnostima, a do tada , srdačno vas pozdravljamo!

                                                                                                      Udruga DRUGAčiji

4.2.2021.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834