Dva naša eTwinning projekta dobila su Nacionalnu oznaku kvalitete.


23.5.2020.

Dva naša eTwinning projekta dobila su Nacionalnu oznaku kvalitete. Riječ je o projektima Challenge Box i Digital Friendship.

Nacionalna oznaka kvalitete dodjeljuje se učiteljima koji su surađivali na izvrsnim eTwinningovim projektima i znači da je projekt dosegnuo određenu razinu kvalitete u njihovoj zemlji.

Tijekom provedbe ovih eTwinning projekata korištene su pedagoške inovacije u svrhu što aktivnijeg uključivanja učenika u projektne aktivnosti, s naglaskom na entuzijazam učenika. Projekti su integrirani u kurikulum razreda uključenog u projekt. Komunikacija i suradnja partnerskih škola je kvalitetna,s obzirom na usmjerenost projekta na jezične i digitalne kompetencije,navedene su konkretne dobrobiti za napredak učenika.

Rezultati projekta predstavljeni su online te su vidljivi na TwinSpaceu. Tijekom provedbe projekta korišten je niz web alata. Projekt je bio temelj za međunarodnu suradnju, nove eTwinning i Erasmus+ projekte pokazujući zavidnu dozu suradnje i kompetencije korisnika uključenih u projekt.

 

23.5.2020.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834