Završni sastanak Erasmus+ projekta


23.5.2020.

Završni sastanak za roditelje i učenike sudionike Erasmus+ projekta Discovering Science and Math through cooking održan je 16. svibnja 2019. godine. Roditeljima su predstavljene sve aktivnosti koje su provedene tijekom dvije godine.

Nazočni roditelji su izrazili zahvalnost svima koji su sudjelovali u provedbi projekta. Naglasili su da su takvi projekti izvrsna prilika za djecu da se upoznaju s obrazovnim sustavima drugih zemalja, poboljšaju znanje iz ICT i STEM područja te poboljšaju svoje jezične komunikacijske vještine.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim roditeljima na podršci koju su nam pružali tijekom provedbe cijelog projekta kao i na susretljivosti i srdačnosti koju su pokazali tijekom mobilnosti u Hrvatskoj.

U nastavku možete pročitati mail podrške.

Poštovana profesorice,

ponukana današnjim roditeljskim sastankom, osjećam potrebu još jednom izraziti duboku zahvalnost i pohvaliti i Vas i ostale profesorice koje su radile na ovom projektu za nesebičnu brigu oko naše djece, organizacije, pripremi sadržaja i rješavanju poteškoća koje su se pojavljivale usput, kao i na dodatnom trudu koji ste trebale uložiti da uskladite profesionalne i privatne obaveze kako bi projekt bio uspješno realiziran.

Koliko mogu procijeniti prema reakcijama, djeca su oduševljena novim iskustvom, poznanstvima, znanjima i saznanjima o okolnostima u kojima uče i rastu njihovi kolege iz drugih zemalja i to je neprocjenjiva dobit u ovoj fazi njihovog razvoja te Vam još jednom na tome iskreno zahvaljujem.

Vjerujem da nema puno škola u Zagrebu koje se mogu pohvaliti iskustvom u provedbi sličnih projekata i to njegovu pripremu i organizaciju čini još posebnijom. Nadam se da su učenici koji su sudjelovali u projektu ispunili Vaša očekivanja i da će Vas suradnja s njima ponukati da krenete u nove izazove EU projekata s nekim drugim generacijama.

Puno zadovoljstva i uspjeha u budućem radu cijelom projektnom timu II. gimnazije!

23.5.2020.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834