Radionica "Meke vještine i emocionalna inteligencija"


26.10.2023.

U utorak, 24. listopada, profesorica Fundurulić organizirala je radionice pod nazivom "Meke vještine i emocionalna inteligencija" (Soft skills and Emotional Intelligence) kako bi podijelila  znanje stečeno tijekom sudjelovanja na Erasmus+ mobilnosti, u sklopu projekta "Dobre vještine za dobrobit Druge" (Good skills for school's wellbeing).

Radionice su bile prilika za razmjenu informacija i iskustava s kolegama te promoviranje važnosti razvoja mekih vještina i emocionalne inteligencije u kontekstu obrazovanja. Profesorica Fundurulić je istaknula kako je Erasmus+ mobilnost bila inspirativno iskustvo koje ju je obogatilo novim pristupima i metodama u podučavanju. 
Na radionicama su obrađene teme mekih vještina (soft skills) te emocionalne inteligencije, koje su izuzetno važne za razvoj učenika i stvaranje pozitivnog okruženja u školi. 
Profesorica Fundurulić izrazila je nadu da će iskustva i znanje koje je podijelila na radionicama doprinijeti unapređenju školskog okruženja te potaknuti kolege na daljnji razvoj i primjenu mekih vještina u njihovom radu s učenicima.
Projekt "Dobre vještine za dobrobit Druge" ima za cilj unaprijediti obrazovni proces kroz razvoj vještina koje su ključne za dobrobit učenika i školske zajednice. Ovakve inicijative doprinose boljem obrazovanju i potiču razmjenu ideja među nastavnicima. 

26.10.2023.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834