Posjet učenika i profesora iz partnerskih zemalja u sklopu Erasmus+ projekta


23.5.2020.

Erasmus + projekt Discovering Science and Math through cooking u razdoblju od 15. 4. do 21. 4. 2018. proći će kroz za nas najzahtjevniju, ali i najzanimljiviju fazu. Naime, u tom razdoblju našu školu posjetit će učenici i profesori iz partnerskih zemalja.

Na ovoj mobilnosti sudjelovat će 24 učenika naše škole u pratnji profesorica Ivandić, Blagović, Velički i Fundurulić, te 6 profesora i 19 učenika iz partnerskih zemalja. Tijekom mobilnosti sudionici će imati priliku sudjelovati u zanimljivim projektnim aktivnostima, posjetit će tvornice Kraš i Vindiju, predstaviti unaprijed pripremljene mikroprojekte, razgledati laboratorije i sudjelovati na predavanjima na Prehrambeno–biotehnološkom fakultetu.

Svoje znanje iz prirodnih predmeta učenici će imati priliku pokazati tijekom školskog festivala znanosti, a za to vrijeme će profesori sudjelovati u zanimljivoj radionici sa svrhom razvoja i modernizacije metoda poučavanja.

Naši će učenici dobiti priliku da se iskažu kao vrsni domaćini i vodiči jer će svoje kolege povesti u razgledavanje znamenitosti grada Zagreba, parka prirode Medvednica i dvorca Trakošćan.Kao dio mobilnosti predviđeno je sudjelovanje učenika i na Festivalu znanosti. Naime, tim od 6 učenika iz sve četiri zemlje vodit će u sklopu Festivala znanosti radionicu STEMcooking MakeyMakey Lab kroz koju će se sudionici upoznati s načinom rada jednostavnog, ali interesantnog uređaja još nepoznatog na našem području.

23.5.2020.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834