Erasmus dan u Drugoj


23.10.2023.

U petak 13. listopada, II. gimnazija je kroz nekoliko aktivnosti sudjelovala u obilježavanju međunarodne godišnje manifestacije ErasmuDays. U jutarnjim satima održan je webinar putem kojeg su naše nastavnice zainteresiranima predstavile Erasmus+ projekte u kojima sudjeluju, te prednosti i izazove koje donose takvi projekti.

Webinaru se pridružila i Ivana Fundurulić, profesorica fizike i matematike, sa dalekog Kanarskog otočja iz grada Puerto della Cruz koja je u tom trenutku sudjelovala u Erasmusovom obrazovnom programu Soft skills and emotional Intelligence for teachers and educational staff. Profesorica Fundurulić objasnila je program edukacije u kojem sudjeluje, te nas provela kroz mjesto gdje je tečaj organiziran.

U poslijepodnevnim satima učenicima naše škole, kao i svim nastavnicima u sklopu Nastavničkog vijeća, održane su prezentacije Erasmus programa i projekata. Dio ovih prezentacija bilo je i javljanje naših bivših učenica Tare Hamin i Marcele Pelicarić s njihovim iskustvima sudjelovanja u Erasmus+ projektu.

Veselimo se obilježavanju Erasmus dana i u nadolazećoj godini, uz još više pozitivnih iskustava naših učenika i nastavnika.

23.10.2023.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834