TERENSKA NASTAVA U LONDONU


14.3.2024.

Od 24. do 28. veljače 2024. učenici koji pohađaju fakultativnu nastavu iz engleskog jezika - pripremu za Cambridge ispite te učenici 2.d, 3.f, i 4.f u pratnji razrednica Željke Đaković, Renate Jurić, Eve Velički i ravnatelja Drage Bagića, pohađali su terensku nastavu u Londonu.

U sklopu terenske nastave učenici su posjetili glavne znamenitosti grada - ulicu Oxford, trgove Leicester, Trafalgar, Piccadilly Circus, palače Buckingham i Westminster, Big Ben, London Eye, mostove Waterloo i Millenium, galeriju Tate Modern, kazalište Globe te katedralu St Paul's i Westminstersku opatiju. Posjetili su i srednjovjekovnu tvrđavu Tower of London koju su razgledali uz vodstvo lokalnog vodiča te robnu kuću Harrods.

Učenici su također posjetili muzeje: Britanski (British Museum), Prirodoslovni (Natural History Museum), Muzej znanosti (Science Museum) i Albert i Victoria. Prošetali su Hyde parkom, te posjetili živopisnu četvrt Camden.

Tijekom boravka učenici su prikupljali foto i video materijale za blog, vlog i članak u časpisu Doping te u Camdenu sudjelovali u aktivnosti "Treasure hunt" (lov na blago) te na taj način otkrivali specifičnosti te četvrti.

U Zagreb su se vratili puni dojmova, a kako je bilo i što su sve vidjeli, pogledajte u galeriji (foto i video).

14.3.2024.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834