Županijsko Natjecanje iz debate


31.3.2022.

Debatni klub Bušmani još je jednu godinu u nizu sudjelovao na županijskom Natjecanju iz debate. Natjecanje se i ove godine održalo online, 19. i 20.3., a Bušmane je predstavljalo čak osam ekipa! Na turniru je ukupno sudjelovalo 45 ekipa.

U ekipnom poretku ekipa Bušmani 1 (Ante Čolak, Rene Radišić i Nika Pokrovac) osvojila je visoko 4. mjesto, ekipa Bušmani 3 (Lucia Bajakić, Jelena Gale i Marea Vodopija) zauzela je 8. mjesto, a ekipa Bušmani 2 (Lucija Sever, Jura Verem i Antonio Vrabec) našla se na 9. mjestu. Nestrpljivo čekamo službene rezultate i poziv na državno te se nadamo da prolasku svih triju ekipa koje su se plasirale u top 10!

U individualnoj kategoriji također smo ostvarili zapažene rezultate: Nika Pokrovac bila je 10., Antonio Vrabec 4.. Ante Čolak osvojio je vrlo visoko 2. individualno mjesto!

Iz bušmanskih redova bivših debatanata, a sada debatnih sudaca na turniru su sudjelovali Tomislav Benčić, Ivana Đerek, Lovro Matić, Gabrijela Martić, Lovro Marušić, Marta Bosanac, Mihaela Geber, Jana Kic, Alma Džafić, Iva Šimundić i Lara Ćorić.

Iako smo ponovno debatirali u online svijetu, ovaj turnir bio nam je posebno veselo iskustvo jer smo svi debatirali i sudili iz prostora škole. Tako smo se nakon dvije godine prisjetili kako je to debatirati uživo sa svojim prijateljima iz kluba, družiti se i međusobno si pomagati između kola. Veselimo se državnom natjecanju koje će se održati uživo i ovim putem čestitamo svima na uspješno odrađenom turniru!

 

31.3.2022.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834