Debatni klub Bušmani na online međunarodnom natjecanju u Kopenhagenu


5.5.2021.

Bušmani su i ove godine sudjelovali na Nordic Schools Debate Championship, međunarodnom turniru koji se inače održavao u Kopenhagenu,a ove godine na Zoom-u! 

Bušmani 1 (Lovro Marušić, Paula Knežević, Lucija Sever i Antonio Vrabec) ostvarili su rezultat 4:1 i time postigli visoko 10. ekipno mjesto! 

Naša Stela Tonner natjecala se u sklopu hrvatske debatne reprezentacije u ekipi Croatia White (zajedno s učenicama iz Gimnazije Titoša Brezovačkog) ostvarile plasman u prvih 10 ekipa . 

Naš Ante Čolak natjecao se u sklopu ekipe debatne reprezentacije Croatia Red (zajedno s učenicima iz Mioc-a i Gimnazije Tituša Brezovačkog) koja je postigla fenomenalan plasman u polufinale turnira! 

U polufinale turnira plasirala se i ekipa Croatia Blue (učenici iz Splita te zagrebačkih X. gimnazije i Mioc-a) te su ostvarili u potpunosti hrvatsko polufinale ovog turnira jer su dvije ekipe hrvatske reprezentacije  u polufinalu išle jedna protiv druge! U tijesnom sukobu kao pobjednik izlazi Croatia Blue koja je predstavljala Hrvatsku u finalu turnira! 

Team Denmark Red je ipak odnio pobjedu nad timom Croatia Blue, ali ovim putem čestitamo reprezentaciji i voditeljima na najboljem rezultatu koji je Hrvatska ikad postigla na ovom natjecanju! 

Za sve informacije o našoj reprezentaciji pratite FaceBook stranicu Team Croatia WSDC kojoj su voditelji bivši učenici II. gimnazije Eta Krpanec i Luka Petrović. 

5.5.2021.

Dnevne obavijesti


Križanićeva 4, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/46-11-834